Skytteholmen 2024

Midsommarafton 21 juni 14:00-16:00

Midsommar på Skytteholmen

Somriga visor med systrarna Shana och Lafa Alo. Sång och dragspelsmusik med Anton Sundelius & Ulrik Isaksson (14:30). Dans runt stången, chokladhjul, fiskdamm, lotterier, försäljning m.m. Gratis entré!

OBS! Inställt – Midsommardagen 22 juni 20:00-01:00

22:00 The Loud´s

Skytteholmen - The Louds

OBS! Spelningen med The Loud´s på Skytteholmen är inställd.

Om vi hade vädergudarna på vår sida igår så har vi de inte på vår sida idag eller ikväll. Vår förhoppning är att kunna göra ett nytt försök senare i sommar och välkomna er tillbaka då istället. Vi återkommer med mer info om detta senare.

——

Livemusik med Kalmars hetaste coverband The Loud´s som i år firar 20 år! Grillad korv, fika, lotterier m.m. Det går även bra att ta med egen mat och dryck. The Loud´s går på scen cirka klockan 22.00. Entré endast 150 kronor!

Möre Gospel 18 juni 18:30

Tyvärr inställt på grund av sjukdom. Vi hoppas kunna boka in ett nytt datum senare i sommar.

Vi har glädjen att bjuda in er till en magisk kväll med Möre Gospel på Skytteholmen tisdagen den 18 juni kl 18.30. Passa på att njuta av skön gospelmusik och låt dig ryckas med av den härliga sommarstämningen. Konserten hålls i två pass med en paus på cirka 20 minuter. Förutom fantastisk musik, kommer vi i Bergkvara AIF att sälja korv och fika på plats, så ni kan njuta av något gott under kvällen.

Varmt välkomna!

Arr: Bergkvara AIF ⋅ Med reservation för ändringar